Meny
 
lagunen storsenter, gulrotsuppe, oliviers & co

Deilig og smakfull gulrotsuppe

Det finnes vel ikke noe bedre enn en deilig og varm gulrotsuppe med chiliolje og honning- & ingefæreddik på en kald høstdag? Denne suppen er noe av det beste Kathrine på Oliviers & Co vet! Under deler hun oppskriften med deg.

God mat etter en fjelltur løfter både meg og humøret mitt på kalde gråværsdager. Man trenker ikke bruke lang tid på kjøkkenet for å lage en god suppe som venner og familie kan nye foran peisen eller rundt middagsbordet.

 

Ingredienser:

  • 2 stk gule løk
  • Hvitløksolje
  • 600 g gulrot
  • 1.2 L grønnsakskraft 
  • 1 ss spisskumen
  • Chiliolje
  • Honning-og Ingefæreddik
  • Kokosmelk og fersk koriander er valgfritt 

 

1. Hvitløksolje kr 279/189 // 2. Eddik med honning og ingefær, kr 219 // 3. Chiliolje 250 ml kr 189 

 

Tilberedning:

  1. Fres løken til den blir blank
  2. Tilsett gulrøtter grovt kuttet, la de frese i 5 minutter og tilsett 1 ss spisskumen og rikelig med hvitløksolje
  3. Tilsett 1,2L grønnsakskraft og la det småkoke til gulrøttene blir møre
  4. Kjør glatt med en stavmikser 
  5. Server med chiliolje og Honning-og Ingefæreddik
  6. Kokosmelk og koriander kan tilsettes etter smak

Da er det bare for meg å ønske Bon Áppetit!

 

Oppskrift: Oliviers & Co 

 

Sist endret - 21 september 2017