Meny
 
Olivenlunden 1830

Olivenlunden 1830

Olivenlunden 1830 er en spesialforretning som nylig har åpnet lekre lokaler i Lagunen. De frister blant annet med deilige olivenoljer, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet. Her er det bare fantasien som setter begrensninger for hvordan produktene kan brukes.

Når du ønsker å dele en genuin smaksopplevelse eller å gjøre et måltid til en minneverdig begivenhet, så er vi i Olivenlunden 1830 din kilde til inspirasjon, kunnskap og ekte vare. I våre butikker blir du møtt av mennesker med innsikt og engasjement som forvandler din handletur til en opplevelse du vil huske.

 

Vi har et nært og tett samarbeid med våre produsenter, verdsetter den lokale matkulturen og de tradisjonsrike produksjonsmetodene. Produktene er fri for fargemidler og andre tilsetningssto er. Vi lever av tillitt og krever selv full sporbarhet av det som havner i våre hyller. Derfor kjøper vi kun direkte fra våre betrodde leverandører.

 

Du vil elske våre nye friske og saftige tapenader, smaksrike pestoer og pestato, urtesalt, grønnsaksrisottoer, caponata, tomat- passata og myke smakfulle halvtørkede tomater. Fra vår egen lille kjeksfabrikk i Provence får du ferske salte fristelser til apéritif og søte canistrelli til teen. Hva med sjeldne peppersorter og en egen spesiallaget kvern? Ekte pistasjkrem med olivenolje & ristede pistasjnøtter, nougat fra eget fransk konditori og mye, mye mer. Vi byr også på vår kunnskap om råvarer og oppskrifter og holder kurs om olivenolje og balsamico. 

 

Velkommen!

 

 

  • P2162790.jpg
  • P2162791.jpg
  • P2162792.jpg
  • P2162799.jpg

 

Sist endret - 21 februar 2017