Meny
 
vennskapsarmbånd bjørklund lagunen julegavetips

Gaven som gleder minst to ganger

Hvis du skal kjøpe én viktig gave i år, er vennskapsarmbåndet fra Bjørklund en fin ting å legge pengene i. Da gleder du minst fire personer. Giveren av gaven, den som får gaven, og de to som mottar et varmt måltid.

Over hele Norge driver Frelsesarmeen veldedighet for de som trenger et sted å være, en person å snakke med, og et varmt måltid. Bjørklund ønsker å bidra til dette arbeidet og har derfor laget et vennskapsarmbånd hvor hvert solgte armbånd bidrar til å gi to varme måltider til noen som trenger det. Dette er en perfekt julegave som gleder mange!

 

Julen i vår tid blir ofte et gavehysteri uten like, og det brukes store summer på julehandelen. Det er klart at vi ikke skal stoppe med å gi gaver, men vi kan stoppe opp et øyeblikk og tenke litt på hva vi gir. Det er hyggelig å kunne glede andre. Det er enda hyggeligere å kunne glede de som virkelig har behov for det.

 

Vennskapsarmbåndet er fra Bjørklunds egen smykkeserie FROST. Kolleksjonen er inspirert av det nordiske, kalde klimaet og er laget i rustfritt stål. Materialets hardhet bevarer og beskytter smykkets vakre form, akkurat slik frosten bevarer naturen. 


Vennskapsarmbåndet har et minimalistisk og rent design, med en liten sirkelformet plate i står eller roséfarget stål og koster kun 198,-. Armbåndet egner seg perfekt til gravering. Dersom man graverer armbåndet blir det enda mer unikt og setter et personlig preg på smykket. (Gravering koster fra kr 100,-).

 

Tips: Armbåndet er ypperlig som en vertinnegave nå som vi nærmer oss jul og flere hyggelige sammenkomster står for tur. 

 

Sist endret - 08 desember 2017