Meny
 
krølle håret med rettetang

Hvordan krølle håret med rettetang

Noen ganger er det gøy å gjøre litt ekstra med håret - både til hverdag og fest. Å lage naturlige krøller med rettetang er mye enklere enn de fleste tror og trenger heller ikke ta mye tid. Her er en steg-for-steg guide til hvordan du kan lage store, sexy krøller med rettetang.

I vidoen under har vi fått bruke nydelige Melisa Johansen som modell for å vise dere hvordan det gjøres. Hun er en av våre ansatte her på Lagunen og deltager i årets Miss Norway konkurranse. Vi heier selvfølgelig på henne!

Steg-for-steg guide til hvordan du enkelt kan krølle håret ditt med rettetang:

 

  1. Spray håret med et varmebeskyttende produkt før du begynner. Dette for å beskytte og tilføre håret fuktighet slik at det ikke blir tørt.
  2. Seksjoner håret. Det beste er å begynne med å krølle det underste håret i nakken og sette resten opp i en klype, deretter jobber du deg oppover. Jo tykkere seksjoner du tar, desto større krøller får du.
  3. Husk å krølle i riktig retning. Når du krøller håret på høyre side av hødet krøller du mot høyre, og mot venstre på venstre side av hodet.  
  4. Legg håret inn på tangen så nært hårfestet du ønsker og klem sammen.
  5. Deretter vrir du tangen 180 grader rundt og drar tangen sakte gjennom håret.
  6. For en tilfeldig look bør du holde rettetange neover og ikke vertikalt.
  7. Bøy hodet fram mellom beina og spray undersiden av håret med hårspray for ekstra volum. 
  8. Gre lett gjennom håret med fingrene eller med en børste for et naturlig resultat.
  9. Avslutt med å spraye håret med en glansgivende hårspray for å låse frisyren og gi ekstra godt hold.

 

Et tips du sparer mye tid på, uansett om du bruker rettetang eller krølltang, er å krølle håret mens det er satt opp i en hestehale. Dette går veldig fort og gir et kjempefint resultat! Da kan man få glamorøse krøller selv på supertravle dager.

Produkter brukt i videoen: 

 

1. Ghd hårbørste fra Nikita, kr 249,- // 2. Ghd Platinum rettetang fra Nikita, kr 1999,- // 3. Varmebeskyttende TIGI spray fra Vice Capo, kr 259,- // 4. TIGI hårspray med ekstra hold fra Vice Capo, kr 179,- // 5. TIGI glansgivende hårspray fra Vice Capo, kr 179,- 

Sist endret - 08 desember 2017