Meny
 
Hydrafacial frøken reykjavik

Vi testet hudpleiebehandling kjendisene elsker

Frøken Reykjavik i Laguneparken har introdusert en prisvinnende hudpleiebehandling, HydraFacial MD, som er et multifunksjonelt hudpleiesystem som skal gi umiddelbar effekt. Kjendisene sverger til denne behandlingen og Charlotte fra Senterkontoret testet den ut for å se om den holder det den lover. 

Hydrafacial MD går ut på at hudpleier går over ansiktet med en vakuummaskin, som skal suge til seg urenheter og tilføre fuktighet, vitaminer og antioksidanter. Behandlingen skal gi en ungdommelig og oppstrammende effekt med umiddelbare resultater.  

 

Jeg fikk muligheten til å prøve denne ”vidundermaskinen” for å finne ut mer om hvordan behandlingen fungerer og om det faktisk gir resultater. Hos Frøken Reykjavik ble jeg møtt av skjønne Christine som jobber som hudpleier. Hun ledet meg inn til et behagelig rom hvor hun viste meg apparatet og forklarte hvordan hun skulle gå fram. Jeg kjente jeg ble litt skeptisk da jeg skjønte at hunden nærmest skulle støvsuges, men det var overraskende behagelig og gjorde ikke vondt. Det føltes mer som en våt børste som beveget seg over ansiktet. 

 

 

Behandlingen tok ca. 20-25 minutter og hadde fire forskjellige programmer:

 

Program 1 er en dyptvirkende rens av huden. Den fjerner døde hudceller og tørr hud, går mye dypere enn en vanlig skrubb slik at effekten blir mye bedre. 

 

Program 2 påføres et fruktsyreserum på hele huden og skal virke i 2 min. Denne løser opp talg og smuss som ligger i porene.

 

Program 3 er den utrensende delen av behandlingen, vakuumet trekker ut alt av talg, sorte prikker og smuss som fruktsyrene har løst opp.

 

Program 4 er den siste delen av behandlingen og her tilføres huden et antioksidant-serum som øker fuktighetsnivået i huden, er oppstrammende og gir mye glød.

 

Behandlingen ble avsluttet med en avslappende nakke- og ansiktsmasasje som var helt fantastisk! Jeg kjente med en gang etter behandlingen at huden føltes fastere og mykere. Christine viste meg beholderen hvor alt hudavfallet var samlet. Vannet hadde fått en gromsete farge med døde hudceller, talg og hudormer. Ganske ekkelt, men også spennende å se at "støvsugeren" virkelig renset og fjernet urenheter.

 

 

Det var ikke noe problem å legge sminke på huden umiddelbart etter behandlingen. Jeg opplevde litt rødhet, men dette gikk fort over. Personlig syns jeg resultatet var aller best dagen etter behandlingen. Huden min hadde fått en helt ny glød og føltes fresh og takknemlig for all den fuktigheten den hadde fått. Uansett hvor mye jeg smører huden min føles den veldig tam og livløs i vintermånedene. Å få en skikkelig dyprens og tilførsel av fukt på denne tiden av året var helt perfekt! Tre dager etter behandlingen føler jeg fortsatt at hunden min har fått et skikkelig kick og dette er absolutt noe jeg kommer til å gjøre igjen. Å ta en slik behandling før man skal noe spesielt, som for eksempel en fest eller bryllup er helt ypperlig.

 

Behandlingen passer for alle aldre, hudtyper, kvinner og menn. Selv den mest følsomme huden kan behandles og behandlingen blir tilpasses hver enkelt. Dette er også en perfekt behandling for aldrende og solskadet hud, både i ansikt og bryst/hals. Ta kontakt med Frøken Reykjavik for mer info og timebestilling på telefon 55 91 65 88.

 

Ut mars har Frøken Reykjavik kampanje på denne behandlingen:

HydraFacial MD Clean and Moist kr 1495,- NÅ kr 995,-

HydraFacial MD Antiage kr 1995,- NÅ kr 1395,- (Det samme som Clean and Moist, men tilfører i tillegg virkestoffer som reparerer aldrende hud)

 

  • oljer.jpg
  • christine.jpg
  • lys.jpg
  • rom.jpg

 

 

Sist endret - 08 desember 2017