Meny
 
personal shopper lagunen, julebordsesong, festkjoler, partykjoler, dress

Nytt antrekk til julebordsesongen?

Er du på jakt etter det perfekte partyantrekket eller ønsker å oppdatere hverdagsgarderoben? Få hjelp av vår egen personal shopper, Janne Celin, til å finne klær som passer deg og din stil.

På denne tiden av året står det mange julebord og festligheter for tur. Vi har spurt vår Personal Shopper, Janne Celin, hva som er det viktigste å tenke på når man skal finne det perfekte partyantrekket til julebordsesongen. Janne Celin er også en dyktig makeup-artist og kan hjelpe deg med å få lagt profesjonell make-up til festen!

 

SHOPPINGTIPS TIL ÅRETS JULEBORDSESONG:

 

1. Strømpebukse: Hvis du ønsker å bruke strømpebukse til kjolen, ta dette med allerede på letingen etter kjole. Kjolen vil fremstå helt anderledes med og uten. Dette kan også påvirke lengden på kjolen.

 

2. Ha på en god bh: Bh'en kan ha alt å si for hvordan kjolen sitter. Har man utfordringer i forhold til at man trekker ekstra over bysten i forhold til str. ellers, kan man gjerne prøve en trenings bh under kjolen - så lenge det passer med kjolens utforminger.

 

3. Prøv alltid kjole med sko med en hel - da får man en helt annen holdning, og kjolen kommer til sin rett.

 

4. Når man skal ut å finne årets fest kjole - gå gjerne med en hverdagskjole eller skjørt - så er det mye lettere å ta og av og på i prøverommet.

 

5. Bruk shapingkjole/skjørt: dette gjør at plagget får bevege seg som det skal, retter ut kanter (strømpebukse/ bh/ truse) og gir en lett hold-in effekt for å fremheve din figur.

 

Priser

FØRSTE KONSULTASJON

Koster kr. 900,- og varer i tre timer.

NESTE KONSULTASJON MED SHOPPING

Koster kr. 300,- per time.

FÅ LAGT MAKE-UP 

Profesjonell make-up (inkludert vipper) koster kr. 750,- per time. 

 

Bestill time hos personal shopper

 For bestilling ta kontakt på mail personalshopper@lagunen.no.
Eller du kan kontakte Kundeservice på telefon 55 11 74 00.

Sist endret - 08 desember 2017