Meny
 

Åpningstider

Hverdager 10-21

Lørdager 10-18

Kontakt

51117135 Send e-post

Etasjeplan

4. etasje

 

I 1996 startet vi med vår første "kjøkkenbutikk". Et butikkonsept med fokus på alt av kvalitet til kjøkkenet. Det skjedde på Kvadrat kjøpesenter i Sandnes, og butikken het den gang Bjørns Kjøkkendesign. Vi startet tilsvarende butikker i Stavanger (1997) og Haugesund (1998) og i 2002 ble det bestemt at konseptet skulle endre navn. Valget falt på Kitch’n og det er siden den gang åpnet nye butikker i et stadig høyere tempo, og ved utgangen av 2017 har vi 135 Kitch’n-butikker inkludert 16 flagship stores. Vi har også egen nettbutikk med stort utvalg.

 

Forretningside

Kitch’n skal være No. 1 på kjøkkenet, og vi er kjent for gode og innovative varer til kjøkkenet, ekstra god service og fagkunnskaper.

 

Visjon

No. 1 på kjøkkenet

 

Merkevarer

Kitch’n fører mange kjente merkevarer, bl. annet: Le Creuset, Smeg, Kähler, Global, Eva Solo, Rosendahl, Riedel, Bodum, Mac, Modern House, Victorinox m.flere.

 

Produktene holder høy kvalitet og profil, og er i hovedsak: Gryter og panner, kokkekniver, stålbestikk, vin og barglass, krus, elektriske artikler til kjøkkenet, termo- og serveringskanner, ildfaste former, serviser og designartikler.

 

Butikkategori: