Meny
 

Butikkmedarbeider


Interessert i klokker?

 

Thune er en av Norges ledende bedrifter innen gullsmed- og urmakerbransjen, med historie helt tilbake til 1857. Virksomheten har 17 butikker på Østlandet, Bergen og Trondheim. Butikkene er støttet av sterke fagmiljøer med eget gullsmedverksted og urmakerverksted. I tillegg har vi tett og nært samarbeid med smykkeprodusenter og kjente merkevarer. Kjeden er i positiv utvikling med god vekst og solid økonomi. Det er planlagt åpning av nye butikker og oppgradering av våre eksisterende butikker.

 

Vår visjon er «å skape glede og begeistring». Kundene våre ser frem til å kjøpe en flott gave til noe de er glad i eller et flott smykke eller en fin klokke til seg selv. Felles er at dette ofte er et høydepunkt i livet og Thune skal være sitt ansvar bevisst og sørge for at dette blir en flott opplevelse. Hver dag har vi over 150 medarbeidere som skal sørge for disse gode opplevelsene og bidra til glede og begeistring.

 

For å styrke og utvikle kjeden skal vi nå knytte til oss flere medarbeidere. Vil du være med?

 

Thune er for deg som er opptatt av langsiktig kunnskapsutvikling, fagservice, relasjonsbygging og å skape gode opplevelser for medarbeidere og kunder. Akkurat nå er vi mest interessert i å komme i kontakt med deg som har erfaring som urmaker og/eller betydelig erfaring fra salg og service med kvalitetsmerker. Dersom du ikke har lang erfaring å vise til, vil vi at du likevel melder interesse, vi er alltid interessert i ambisiøse unge som vil utvikle både seg selv og bedriften. Vi har gode muligheter for de som kjenner seg igjen i denne beskrivelsen.

 

Thune Lagunen utvider og bygger ny butikk på Lagunen storsenter. Større sortiment, flere merkevarer og økt omsetning gir behov for flere flinke folk. Dette blir utvilsomt en av senterets flotteste butikker, er du klar?

 

For mer informasjon kontakt butikkleder Beate Ulvik.

lagunen@thune.no

Tlf. 55 10 50 60

Søknadsfrist: Snarest

Søknad med CV sendes til lagunen@thune.no