Meny
 

Parkering

områdebilde Lagunen


Totalt har vi 2.222 parkeringsplasser i Lagunen - hvorav over 1.000 i p-hus. For å unngå fremmedparkering av dagpendlere på Laguneområdets kundeparkeringsplasser har vi parkeringsregulering. De første 2 timene er gratis mot at det trekkes billett. Ved bruk av plassene i p-husene trekkes billett ved innkjøring. På alle p-plasser utenfor bomanlegget må det trekkes billett i billettautomat og denne må legges synlig innenfor frontruten for kontroll. Utover 2 timer påløper avgift, kr. 12,- pr. påbegynte halvtime. Maks p-tid 24 timer.


GRATIS PARKERING:

Mandag-fredag 20-22 og lørdag 18-20

 

PARKLINK

Parker med skiltgjenkjenning innenfor bomanlegget.

Klikk her for informasjon om bruk av parkeringsanlegg med LPR, med og uten app.

 

Parkering med direkte inngang til senteret

Parkeringshuset med direkte inngang til senteret har endelig åpnet igjen. Dette gir 300 nye parkeringsplasser under tak på 1. og 2. plan med enkel tilgang til matvarebutikker og vinmonopol. Ny innkjøring via kollektivrundkjøringen under bybanebroen.

 

 

CHARGE & DRIVE

Du kan lade el-bilen din mens du handler i Lagunen. Ladestasjonene finner du på taket i p-huset ved Shell.

 

Følg brukerveiledning ved ladestasjonen. 

 

I ladestasjonene er det kun mulig å lade med Type 2 eller Type 2 til Type 1 overgang. På grunn av fare for varmgang er vanlig stikkontakt blendet.

 

 

 vizum er avviklet

Mer informasjon finner du her.

 

 

INNFARTSPARKERING

Som et tilbud til kollektivbrukere med PeriodeSKYSS tilbyr vi bruk av 190 p-plasser på taket i p-huset ved Shell. Ta kontakt med Kundeservice for å få oblat og parkeringskort. Mer info finner du på Skyss sine nettsider.

 

  

HUNDEPARKERING

Hundeparkering finner du under trappen ved siden av inngangen ved Renseriet. Nøkkelkort får du utlevert gratis i Kundeservice i rullebåndspartiet.