Meny
 

Parkering

områdebilde Lagunen


Totalt har vi 2.222 parkeringsplasser i Lagunen - hvorav over 1.000 i p-hus. For å unngå fremmedparkering av dagpendlere på Laguneområdets kundeparkeringsplasser har vi parkeringsregulering. De første 2 timene er gratis mot at det trekkes billett. Ved bruk av plassene i p-husene trekkes billett ved innkjøring. På alle p-plasser utenfor bomanlegget må det trekkes billett i billettautomat og denne må legges synlig innenfor frontruten for kontroll. Utover 2 timer påløper avgift, kr. 11,- pr. påbegynte halvtime. Maks p-tid 24 timer.


GRATIS PARKERING:

Mandag-fredag 20-22 og lørdag 18-20

 

VIZUM

Nå skal det bli både enklere og billigere å parkere på Lagunen Storsenter. Med en parkeringsbrikke fra Vizum i frontruten slipper du å trekke billett, styre med betaling eller stresse tilbake til bilen før du er ferdig med å handle. 

Les mer om Vizum her

 

CHARGE & DRIVE

Du kan lade el-bilen din mens du handler i Lagunen. Ladestasjonene finner du på taket i p-huset ved Shell.

 

De 4 søylene til høyre er ladere for el-bil som er kostnadsfri for brukeren (230 volt/16 amp). Søylen helt til venstre er en semihurtiglader for f.eks. Tesla og koster kr 1,- pr minutt - kr 60,- pr time (400 volt/32 amp) - midlertidig ute av drift. Følg brukerveiledning ved ladestasjonen. 

 

 

INNFARTSPARKERING

Som et tilbud til kollektivbrukere med PeriodeSKYSS tilbyr vi bruk av 190 p-plasser på taket i p-huset ved Shell. Ta kontakt med Kundeservice for å få oblat og parkeringskort. Mer info finner du på Skyss sine nettsider.

  

HUNDEPARKERING

Hundeparkering i Lagunen - etter hundepsykologens retningslinjer! I Lagunen kan du trygt medbringe hunden - parkeringen er etablert under tak i vårt parkeringshus på plan 1, godt tilbaketrukket fra hovedinngangspartiet og andre besøkende! Hengelås får du låne i vår Kundeservice.

NB! Midlertidig stengt