Meny
 

Ny parkeringsløsning med Vizum

Vizum

Nå skal det bli både enklere og billigere å parkere på Lagunen Storsenter. Med en parkeringsbrikke fra Vizum i frontruten slipper du å trekke billett, styre med betaling eller stresse tilbake til bilen før du er ferdig med å handle.

HVORDAN?

1. Oprett avtale på vizum.no

2. Få brikken utlevert eller tilsendt i posten

3. Fest Vizum-brikken i frontruten

 

Blir enklere og billigere

Med en parkeringsbrikke fra Vizum i frontruten slipper du å henge halvveis ut av vinduet for å trekke billett eller lete rundt etter en parkeringsautomat. Du møter grønt lys eller åpen bom når du kjører inn og ut av parkeringsanlegget. Bruker du lenger tid på handlingen enn planlagt er det ingen problem. Dersom du står parkert lenger enn gratistiden, vil betaling trekkes automatisk fra bank- eller kredittkortet ditt.

 

Sparer tid og penger

Vi synes det er ekstra hyggelig at kundene med Vizum også får reduserte priser på parkeringen. Selve parkeringsbrikken er gratis, og du betaler kun for tiden du står parkert utover gratistid – uten ekstra påslag eller avgifter. Du kan få gratis parkeringsbrikke ved å ta kontakt med informasjonen eller bestille selv på Vizum.no. Vi håper så mange som mulig vil begynne å bruke denne nye løsningen – og er sikre på at dere blir fornøyde.

 

Velkommen til en hyggelig handel med enklere og billigere parkering!