Meny
 

Vi bygger nye Lagunen

Utbygging lagunen

 

Byggearbeidene med Lagunens utvidelse har nå pågått en tid. Våre besøkende ser ut til å ha tilpasset seg anleggsarbeidene på en god måte, selv om det er færre tilgjengelige p-plasser umiddelbart foran senterets hovedinngang.

 

Mange har funnet ny favoritt p-plass i parkeringshuset i Laguneparken. En kort trilletur med handlevognen under Laguneveien og inn i p-huset via gangkulvert ser ikke ut til å dempe handlelysten.

 

Andre ser hvor enkelt det er å parkere i friluft langs siden av senteret (renseri-inngangen) eller ved Apeltunvannet.

 

Parkeringssituasjonen for besøk til butikkene i Laguneparken er upåvirket av anleggsperioden.

Alle p-plasser i Laguneområdet er gratis i 2 timer mot at man trekker billett. Deretter koster det kr. 22,- per time. Denne ordningen sikrer sirkulasjon på p-plassene og at vi unngår fremmedparkering (at noen står parkert på kundeparkeringen hele dagen).

 

Vi takker våre trofaste kunder for at handleturen legges til Lagunen også i anleggsperioden, samtidig som vi beklager de ulempene som byggearbeidene medfører. Vi skal skynde oss og bli ferdig!

 

Samtidig gleder vi oss over å endelig kunne gjennomføre et prosjekt hvor Lagunen utvikles bymessig, med gågater og allmenninger, levende fasader, parkering under bakken, et utvidet handels- og serveringstilbud – og ikke minst etablering av kino og treningssenter.

 

Velkommen til utviklingen av nye Lagunen!