Meny
 

Vi bygger nye Lagunen

Utbygging lagunen

 

Byggearbeidene med Lagunens utvidelse har nå pågått en tid. Våre besøkende ser ut til å ha tilpasset seg anleggsarbeidene på en god måte, selv om det er færre tilgjengelige p-plasser umiddelbart foran senterets hovedinngang.

 

Mange har funnet ny favoritt p-plass i parkeringshuset i Laguneparken. En kort trilletur med handlevognen under Laguneveien og inn i p-huset via gangkulvert ser ikke ut til å dempe handlelysten.

 

Andre ser hvor enkelt det er å parkere i friluft langs siden av senteret (renseri-inngangen) eller ved Apeltunvannet.

 

Parkeringshuset med direkte inngang til senteret har endelig åpnet igjen. Dette gir 300 nye parkeringsplasser under tak på 1. og 2. plan med enkel tilgang til matvarebutikker og vinmonopol. Ny innkjøring via kollektivrundkjøringen under bybanebroen.

 

Parkeringssituasjonen for besøk til butikkene i Laguneparken er upåvirket av anleggsperioden.

Alle p-plasser i Laguneområdet er gratis i 2 timer mot at man trekker billett. Deretter koster det kr. 22,- per time. Denne ordningen sikrer sirkulasjon på p-plassene og at vi unngår fremmedparkering (at noen står parkert på kundeparkeringen hele dagen).

 

Vi takker våre trofaste kunder for at handleturen legges til Lagunen også i anleggsperioden, samtidig som vi beklager de ulempene som byggearbeidene medfører. Vi skal skynde oss og bli ferdig!

 

Samtidig gleder vi oss over å endelig kunne gjennomføre et prosjekt hvor Lagunen utvikles bymessig, med gågater og allmenninger, levende fasader, parkering under bakken, et utvidet handels- og serveringstilbud – og ikke minst etablering av kino og treningssenter.

 

Velkommen til utviklingen av nye Lagunen!