Meny
 

Vi bygger nye Lagunen

Utbygging lagunen

Endelig. Ventetiden er over. Onsdag 14. november kl. 10 klipper vi snoren til en ny destinasjon med handel og opplevelser. 

 

Åpningen av Nye Lagunen og første byggetrinn er uten tvil startskuddet på en spennende fremtid!

Med nærmere 50 000 nye kvadratmeter å handle på og over 50 nye butikker. Både internasjonale og nasjonale brands og konsepter, noen av disse med sin aller første etablering på Vestlandet.

 

Til sammen kan vi nå skilte med over 180 ulike butikkonsepter bestående av hyggelige spisesteder, fabelaktige matbutikker, spennende nisjebutikker og flotte kjedekonsepter. Se alt dette presentert på de neste sidene. Du kan garantert glede deg til et bredere utvalg enn noensinne.

 

I tillegg kan vi skilte med et ferdigstilt parkeringsanlegg og ikke minst rikelig med innendørs parkering. Utvidelsen gjør også at Lagunen som senter nå integreres med buss- og bybaneterminal på aller beste måte for deg som reiser kollektivt.

 

Sneak Peek for Club Lagunen medlemmer

 

Som Club Lagunen medlem er du invitert til vår VIP-åpning av senteret 13. november! Kvelden før åpning gir vi våre medlemmer en eksklusiv fordel med en SNEAK PEEK i senteret fra kl. 18-21 og ikke minst muligheten til å handle åpningstilbud i disse 3 timene.

 

Ikke allerede medlem? Send sms med kodeord LAGUNEN til 2070.